Doe eens duurzaam banner

VIDEOPRODUCTIE DOE EENS DUURZAAM! VAN START

Yvette Watson, Alycia Biekram, Wim Oolbekkink en hun gasten delen best practices met jou
zodat jij direct aan de slag kunt met het behalen van de Sustainable Development Goals!

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Keynote 'Turning the workplace into a learning place'

De onderscheidende kenmerken van het digitale tijdperk zijn innovatie, technologie, internationalisering, klimaatverandering, disrupties en het snelle tempo waarin alles verandert. Alleen organisaties die blijven innoveren hebben een toekomst. Hiervoor is het van vitaal belang dat ze in staat zijn om competenties van hun werknemers te verbeteren en een cultuur van continu leren te creëren. In deze webinar zal prof. dr. Nick van Dam ingaan op het belang van een leven lang leren voor de inzetbaarheid van mensen. Daarnaast wordt gekeken naar wat organisaties moeten doen om ervoor te zorgen dat mensen zich iedere dag ontwikkelen.

Over prof. dr. Nick van Dam

Nick wordt gedreven door één passie: het ontwikkelen van mensen. Hij is een internationaal erkend thought leader, adviseur, onderzoeker, bestselling auteur en spreker op het gebied van corporate leren en leiderschapsontwikkeling. Hij is voormalig partner, Chief Learning Officer en HR Executive bij McKinsey & Company en Deloitte. In de loop van zijn professionele carrière heeft Nick gewerkt met meer dan honderd cliënten over de hele wereld.

Dr. van Dam is als hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, IE University (Madrid) en de University of Pennsylvania (Philadephia) waar hij lesgeeft aan aankomend Chief Learning Officers in een ‘Doctor of Education’ (Ed.D.) programma. Nick is ook Director van het ‘IE University Center for Corporate Learning Innovation.’ Als extern senior adviseur is hij gelieerd aan McKinsey & Company.

Nick heeft talrijke artikelen geschreven en is geciteerd door de Financial Times, Wall Street Journal, Fortune Magazine, Harvard Business Review, Business Week, India Times, Information Week, Management Consulting, CLO Magazine en ATD Magazine.

Hij is (co-)auteur van meer dan 25 boeken waaronder ‘Ga doen wat je écht belangrijk vindt. Positieve Psychologie in de Praktijk’ (2017), ‘Handboek Leren en Ontwikkelen in Organisaties’ (2018), ‘Handboek Organisatie en Management’ (2019) en ‘Leren en ontwikkelen in het digitale tijdperk’ (2020).