FMN 8-daagse opleiding: ‘Kanteling van FM-vak naar FM-markt’


FMN organiseert in samenwerking met het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) de 8-daagse opleiding ‘Kanteling van FM-vak naar FM-markt’. De opzet van deze opleiding is radicaal anders en disruptief. Doel is dat cursisten onderdeel kunnen zijn van ‘de Kanteling’ die op dit moment plaatsvindt in de markt. Dat betekent uit je vakmatige comfortzone komen en kennismaken met ‘de andere vraag’ van interne en externe opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers.

De inzet van technologie en een wend- en weerbaar FM domineren de komende jaren de facilitaire agenda. Maatschappelijk, commercieel en technologisch ‘kantelen’ de verdienmodellen van vakkennis naar marktkennis. Opdrachtgevers en eindgebruikers van FM verwachten een visie op gezondheid, circulariteit en informatie op de werkplek.

Transformatie

De docenten geven antwoord op de diversificatie en roep om kwaliteit in plaats van om kwantiteit. Circulariteit, technologie, de gezondheid van de mens, BIM en de bouw krijgen een steeds grotere invloed op FM. Daarom is in het programma kennis verwerkt die deze transformatie adresseert. Deze opleiding is niet te boxen als strategisch of operationeel, maar beantwoordt aan alle behoeften. Net als FM zelf.

De Reis

De opleiding is georganiseerd in de vorm van een 8-daagse reis. Met een incheck, pitstop en aankomst. Onderweg passeer je inspirerende attracties en beleef je onvergetelijke leerervaringen. Het mondeling examen wordt gezien als een reisverslag. Afgenomen door onafhankelijke en door de markt als experts betitelde ervaringsdeskundigen. SBO is het reisbureau en levert de reisleider. Je ervaart een leerproces dat stap voor stap meer aansluit bij de persoonlijke leerwensen en behoeften van ‘het thuisfront’, de organisatie die de reis heeft geboekt.

Data opleiding
  • 21 september
  • 28 september
  • 12 oktober
  • 2 november
  • 23 november
  • 30 november
  • 14 december
  • 18 januari 2018 (o.v.b.)
Kosten

De kosten voor deelname aan deze 8-daagse opleiding bedragen voor FMN-leden € 3745,- (exclusief btw). Niet-leden betalen € 3999,- (exclusief btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunches en de toegang tot de online leeromgeving met alle benodigde lesmaterialen.

Datum en tijdstip:
2017-09-21T09:00:00 2018-01-18T17:00:00
Locatie:
Regardz La Vie Utrecht
Adres:
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda