Doe eens duurzaam banner

VIDEOPRODUCTIE DOE EENS DUURZAAM! VAN START

Yvette Watson, Alycia Biekram, Wim Oolbekkink en hun gasten delen best practices met jou
zodat jij direct aan de slag kunt met het behalen van de Sustainable Development Goals!

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

Verdiep je in de wereld van FM met het jaarlijkse FM Marktonderzoek

Ieder jaar wordt in opdracht van FMN het Facility & Workplace Marktonderzoek uitgevoerd door TwynstraGudde. Het onderzoek geeft naast actuele cijfers over de omvang van de facilitaire markt inzicht in actuele ontwikkelingen voor het vakgebied. In het onderzoek ‘Facility & Workplace Experience 2020’ staat de werkplekbeleving centraal. In het FM Marktonderzoek 2021 zal, net als in 2019, de rol van de facilitair manager het onderwerp zijn. 

Vul de enquĂȘte in voor het FM Marktonderzoek 2021!

Verdiep je in de wereld van FM 

Door de marktonderzoeken te lezen ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de branche. Handig voor je onderzoek, studie en professionele ontwikkeling! Sommige edities van het marktonderzoek zijn tevens als hardcopy beschikbaar. FMN-leden kunnen deze tegen gereduceerd tarief bestellen. Klik hieronder op het marktonderzoek dat je wilt lezen en zie welke mogelijkheden er zijn.