FM Bachelor of the Year / FM Master of the Year

 
Wie heeft dit jaar de beste bachelorscriptie en wie de beste masterscriptie binnen het facilitaire werkveld? De genomineerden voor de FM Bachelor of the Year 2017 en de FM Master of the Year 2017 zijn bekend. De scriptieprijzen van FMN en het Landelijk Overleg Opleidingen Facility Management (LOOFD) worden dit jaar uitgereikt op 22 november 2017 tijdens het FMN Connect XL Congres bij Hogeschool InHolland in Diemen.

Alle negen hbo-opleidingen voor facility management in Nederland kunnen voor de FM Bachelor of the Year-scriptieprijs een scriptie insturen. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Voor de FM Bachelor of the Year 2017 zijn er vier genomineerden. Dit zijn (in alfabetische volgorde van de achternaam):
• Lieke Hekers, Zuyd Hogeschool
• Ben Pillen, Haagse Hogeschool
• Sabine Reinink, NHTV
• Linda van der Wel, Hogeschool Utrecht

Ook voor de FM Master of the Year kunnen de aanbieders van een masteropleiding in facility management een scriptie insturen die dan meedingt naar deze prijs. Voor de FM Master of the Year 2017 zijn er twee genomineerden. In willekeurige volgorde zijn dit:
• Monique Boessenkool, Saxion Hogeschool / University of Greenwich
• Marcel Commandeur, Zuyd Hogeschool / University of Greenwich

De winnaars van de scriptieprijzen worden in de gelegenheid gesteld om een internationaal FM Event in Europa te bezoeken, zoals IFMA’s World Workplace Europe of de EFMC. Daarnaast zijn alle genomineerden van beide scriptieprijzen een jaar lang gratis lid van FMN.

Lees hier het volledige nieuwsbericht waarin de genomineerden voor de scriptieprijzen van 2017 bekend worden gemaakt.

  Jordy Rog won in 2016 de scriptiepijs FM Bachelor of the Year                           Pieter Verheijen won in 2016 de scriptiepijs FM Master of the Year