FM Bachelor/Master Prijs

Zit jij in de afstudeerfase van je Bachelor of Master studie Facility Management? Dan kun je meedingen naar de scriptieprijs voor de beste FM Bachelor of de beste FM Master student die jaarlijks wordt uitgereikt door het LOOFD in samenwerking met FMN. 

De winnaar ontvangt een oorkonde en een geheel verzorgde reis naar het eerstvolgende EuroFM/IFMA European Facility Management Conference (EFMC).

In 2014 werd de scriptieprijs gewonnen door Alie Werkman van Hanzehogeschool Groningen, op de voet gevolgd door Jesse Ghuijs van Saxion Hogeschool Deventer en Marscha van Beek van De Haagse Hogeschool.

De inzendingen dienen jaarlijks vóór 1 september te worden aangeleverd. Studenten kunnen uitsluitend meedingen op voordracht van hun opleiding/docent. De prijsuitreiking vindt plaats in november tijdens een van de evenementen van FMN. Wil je meer informatie m.b.t. de voorwaarden en criteria waaraan een scriptie dient te voldoen, neem dan contact op met het hoofd van je eigen FM opleiding of met het secretariaat van het LOOFD: marisa.habets@zuyd.nl. Download hier de voorwaarden.

 

FMN19112015-55Jip van Grinsven won de Scriptieprijs 2015