FGB Facility Group

FGB Facility Group is een onafhankelijk management- en adviesbureau gespecialiseerd in Facility Management, vastgoed en inkoop.

 

FC_Logo_300ppi

FGB Facility Group is een onafhankelijk management- en adviesbureau gespecialiseerd in Facility Management, vastgoed en inkoop. Van advies tot implementatie en van training tot werving en selectie.

Onze viertal gespecialiseerde teams bestaan uit ondernemende consultants, inspirerende trainers en betrokken managers en projectleiders. Wat ons daarbij bijzonder maakt is niet alleen onze vakkennis, maar ook onze persoonlijke benadering, betrokkenheid en pragmatische insteek.

FGB Facility Management is gespecialiseerd in (facilitair) organisatieadvies, inkoop, performance monitoring en Facility Management. Wij hebben visie op, kennis van en ervaring met facilitaire diensten en producten én het organiseren en inkopen daarvan. Facility Management is een veelzijdig vak en dit maakt het vak nou juist zo interessant.

FGB Facility & Real Estate is uw partner op het gebied van huisvestingsadvies, bouw-, verhuismanagement en professionalisering van het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Bent u toe aan nieuwe huisvesting, gaat u verhuizen, sluit uw huisvesting niet meer aan bij uw bedrijfsprocessen of past uw inrichting niet meer bij uw imago? Met al uw vraagstukken en uitdagingen op het gebied van de totale levenscyclus van uw huisvesting, kunnen wij u begeleiden of zelfs volledig ontzorgen.

FGB Facility Development verzorgt opleidingen, trainingen en workshops in facility management, huisvesting, inkoop en hospitality. Naast vakinhoudelijke trainingen, verzorgen wij ook trainingen op competenties en persoonlijke ontwikkeling, gedrag en servicegerichtheid van facilitaire medewerkers, teams en het management. Wij onderscheiden ons door onze praktijkgerichte, verrassende en persoonlijke aanpak. Groei door vakmanschap!

FGB Facility Professionals is gespecialiseerd in Werving en Selectie van Facility Management Professionals. De juiste professional op de juiste plek? Dat lukt alleen als uw werving- en selectiebureau zich verdiept in uw organisatie, het vraagstuk en de potentiële kandidaten. En dat is precies waar wij voor staan! Wij bieden u maatwerk in bemensing.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Dordrecht, werken wij voor opdrachtgevers in het hele land. Ons kantoor bevindt zich in het schitterende pakhuis aan de Wolwevershaven in de historische binnenstad en is direct herkenbaar aan de mooie klokgevel voorzien van vele rode raamluiken. Voor meer informatie over FGB kunt u eens kijken op onze website: www.fgbfacilitygroup.nl.

 

FGB Facility Group

Postbus 737

3300 AS Dordrecht

T 078-6111030

info@fgbfacilitygroup.nl

www.fgbfacilitygroup.nl 

 

Meer artikelen van FGB