Facility for Future 2018


Facility for Future, hét driedaagse inspiratie-event voor facilitaire vernieuwers, opent van woensdag 19 september t/m vrijdag 21 september 2018 voor de tweede keer haar deuren. In een hoogwaardige ambiance en met aansprekende nationale en internationale sprekers van zowel binnen als buiten het vakgebied, is dit tweedaagse event met een extra side-event een ‘must’ voor alle vernieuwers en andere betrokkenen rondom het faciliteren van de werkplek en de werkomgeving van morgen. Facility for Future 2018 vindt plaats in de vernieuwde Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Call 4 Presentations


Facility for Future is op zoek naar presentaties! Wat zoeken we?

• Vakgerelateerd en passend binnen onze thema’s;
• Inhoudelijk sterk, vanuit een onafhankelijk blikveld en goed onderbouwd;
• Inspirerend gebracht;
• Ruimte voor interactie;
• Geen verkoopverhaal.

De inschrijving is gesloten, dank voor alle aanmeldingen!
Voor meer informatie over het evenement, klik hier.

Call 4 Solutions


Facility for Future is op zoek naar solutions! Met 4.000 bezoekers is Facility for Future één grote proeftuin voor de toekomst. Zonder nieuwe ontwikkelingen kan facility management zich niet ontwikkelen. Het podium van Facility for Future wordt gebruikt om de bezoekers te tonen wat er in de markt wordt of is ontwikkeld. Heeft jouw startup of organisatie een oplossing die tijdens dit evenement getest of ingezet kan worden?

De inschrijving is gesloten, dank voor alle aanmeldingen!
Voor meer informatie het over evenement, klik hier.

Wat is Facility for Future?


Facility for Future is ontstaan vanuit een behoefte binnen de facilitaire branche en wordt onder regie van FMN georganiseerd. De tweede editie van Facility for Future wordt mede mogelijk gemaakt door een consortium van vooraanstaande, innovatieve facilitaire bedrijven zoals ISS, Sodexo, Hutten en BAM FM. Het evenement blijft gratis te bezoeken voor het publiek. Verschillende programma-onderdelen kunnen alleen op uitnodiging of tegen betaling worden bijgewoond. De organiserende partijen streven met deze tweede editie naar meer dan 4.000 bezoekers. De eerste editie trok ruim 4.000 unieke bezoekers en werd gewaardeerd met een 7,5.

Meer informatie: www.facilityforfuture.nl

Call 4 Ambassadors


Facility for Future is op zoek naar ambassadeurs! Draag jij het vakgebied een warm hart toe? Wil jij dat iedereen moet weten wat Facilities in de Future te bieden hebben? Ken je mensen die ook nieuwsgierig zijn? Heb jij de mobilisatiekracht om ze mee op reis te nemen naar Facility for Future? Meld je dan aan als ambassadeur!

De inschrijving is gesloten. We hebben geen aanmeldingen ontvangen.
Indien er toch interesse is neem dan contact op met hotspotlab.
Voor meer informatie over het evenement, klik hier.

Fotoreportage 2017

Facility for Future - 18 januari 2017

Fotograaf Remie Kranendonk van Studio Oostrum maakte een uitgebreide fotoreportage van Facility for Future 2017.

Nieuwsberichten Facility for Future