Slider_13

(Young) professional?

FMN helpt jou verder te professionaliseren

Slider_18

Word lid

FMN inspireert en verbindt leden, branches en werelden

Slider_16

Blijf op de hoogte

E-zine: het laatste nieuws in je inbox

FMN werkt samen met Erasmus Universiteit Rotterdam aan nieuw onderzoek

Facility Management Nederland start samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam een nieuw onderzoek naar samenwerkingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Hoe kunnen organisaties een betere dienstverlening bereiken en hoe creëer je de meeste waarde in de samenwerking tussen klant en leverancier? 
We bevelen dit onderzoek van harte bij u aan!

Binnenkort zullen alle leden van FMN telefonisch worden benaderd om deel te nemen. We beginnen daarbij met de leden die waarschijnlijk als opdrachtgever van facilitaire diensten werkzaam zijn. Andere leden worden in een later stadium benaderd. Deelnemers ontvangen vervolgens per e-mail een link naar de vragenlijst. In de vragenlijst wordt u gevraagd naar een specifieke facilitaire dienst die wordt geleverd door een externe leverancier en recent van start is gegaan.

Met de resultaten van dit onderzoek in de hand kunnen we facilitaire diensten nog beter gaan organiseren en inrichten. De resultaten zullen verschijnen als whitepaper en worden besproken in een seminar op de Erasmus Universiteit waarvoor u als deelnemer zult worden uitgenodigd. Daarnaast wordt voor elke deelname 5 euro gedoneerd aan Light for the World en maakt u zelf kans op een VVV-bon ter waarde van 50 euro.

erasmus-universiteit-stelt-richtlijnen-o