Over het Inspiration & Learning Centre


Het vak en de werkomgeving van de facility manager zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen zich in sneltreinvaart. Hoe blijf jij bij op jouw vakgebied? Waar haal je de benodigde nieuwe kennis en vaardigheden vandaan? Door wie of wat kun je je laten inspireren? Het Inspiration & Learning Centre van FMN helpt je antwoorden op die vragen te geven. In het Inspiration & Learning Centre vind je opleidingen, trainingen, cursussen, masterclasses en workshops die jou kunnen inspireren en die jou helpen je verder te ontwikkelen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en het aanbod? Schrijf je dan via onderstaande link in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Voor wie?


Het aanbod in het Inspiration & Learning Centre richt zich op jou als:

  • Net afgestudeerde, om je een goede start te bieden in jouw vakgebied;
  • (Young) professional, om je verder te kunnen professionaliseren;
  • Executive, om je te inspireren en je in jouw rol verder te ontwikkelen.

Het aanbod staat open voor zowel leden als niet-leden van FMN. Ben of word je lid, dan krijg je een aantrekkelijke korting op het aanbod.

FMN waakt over het aanbod


FMN stelt het programma van het Inspiration & Learning Centre samen uit het aanbod van externe partijen die zorgvuldig zijn geselecteerd. Een onafhankelijke adviescommissie ziet toe op de kwaliteit en relevantie van het aanbod. De FMN Expertgroepen toetsen het aanbod op de inhoud.

Meer informatie

Voorwaarden

Overzicht nieuwsberichten