AGENDA

Dutch Design Week: If not NOW, then WHEN?

Van 19 tot en met 27 oktober is Dutch Design Week in Eindhoven. Dit event is verdeeld over 9 dagen in een aantal delen van de stad Eindhoven, met 2.600 ontwerpers, 120 locaties en 450 events. Design wordt van alle kanten belicht. Zo wordt er onder andere gesproken over design in relatie tot mens, techniek en duurzaamheid. Op de site van Dutch Design Week vind je alle informatie over dit bijzondere event en kan je vooraf vastgestelde tours boeken. Mocht je gedurende deze week een culinair uitstapje willen maken, kijk dan eens op de site van Piet Hein Eek die een arrangement aanbiedt in samenwerking met Sergio Herman.

| Facilicom

Bijeenkomst Expertteam Werken: Facilicom

Op 22 oktober heeft het Expertteam Werken van 15:45 - 18.00 uur één van zijn reguliere bijeenkomsten. Deze keer is de bijeenkomst bij Facilicom in Rotterdam op uitnodiging van Juliette Spranger van Facilicom. Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden.

| Ministerie van Defensie

Speciale bijeenkomst Expertteam Werken: Ministerie van Defensie

Op 22 oktober heeft het Expertteam Werken van 08:45 - 12.00 uur een speciale bijeenkomst bij het Ministerie van Defensie op uitnodiging van Ron Brouwer. In deze werk-bijeenkomst worden de Expertteamleden bijgepraat door Ron Brouwer (sr. medewerker facility management) over de mogelijke effecten en mogelijkheden voor het vakgebied FM van de NEN-ISO41001:2018. Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden.

| Dam en Partners Architecten

Speciale bijeenkomst Expertteam Huisvesten: Dam en Partners

Op 29 oktober heeft het Expertteam Huisvesten van 15:45 - 18.00 uur een speciale bijeenkomst. Deze is bij Dam en Partners Architecten te Amsterdam (o.a. architect European Patent Office in Rijswijk - zie bezoek FMN). Deze bijeenkomst staat in het teken van opdrachtgeverschap voor de bouw en de rol van opdrachtgever en architect. Een verslag/whitepaper van deze bijeenkomst om te delen op de website moet het resultaat worden. Wordt dus vervolgd! Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden en op uitnodiging voor actieve leden en derden.

| Tobacco Theater, Nes, Amsterdam

Benchmark XL

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseert de NFC Index van FMN samen met Colliers International weer het jaarlijkse congres Benchmark XL. Tijdens dit event wordt onder andere aandacht besteed aan de eerste Nederlandse Workplace Index en reiken we de Facilitaire Benchmark Awards uit. Daarnaast werpt Elfried Klarenbeek een blik op de toekomst waarbij de impact op menselijke waarden centraal staat.

| D&B The Facility Group

Bijeenkomst Expertteam Huisvesten: D&B The Facility Group

Op vrijdag 1 november heeft het Expertteam Huisvesten van 07.45-10.00 uur een speciale bijeenkomst. Deze is bij D&B The Facility Group in Amstelveen. De bijeenkomst staat in het teken van de ontwikkeling van kantoorgebouwen en de rol van eigenaar en dienstenleverancier. Een verslag/whitepaper van deze bijeenkomst om te delen op de website van FMN moet het resultaat zijn. Dit wordt dus vervolgd. Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden en op uitnodiging voor actieve leden en derden.

| Generaal-majoor Kootkazerne

FM Symposium Defensie

Op 12 november organiseert het Expertisecentrum FM van het Ministerie van Defensie het FM Symposium Defensie 2019 waarop ook FMN aanwezig zal zijn. Het thema van dit symposium is 'FM, Huisvesting en Vastgoed. Synergie in de levenscyclus' De focus van het symposium ligt op het realiseren van toegevoegde waarde door middel van samenwerking tussen FM, assetmanagement en vastgoed, tijdens de levenscyclus van gebouwen. Dit wordt geillustreerd aan de hand van inspirerende en aansprekende voorbeelden van binnen en buiten Defensie. ToegangHet evenement is gratis toegankelijk voor eenieder die zich aanmeldt, tot een maximum van circa 350 deelnemers. Aanmelden kan via FM.Expertisecentrum@mindef.nl.

Bijeenkomst Expertteam Werken: Heyday

Op 20 november heeft het Expertteam Werken van 08:45 - 10.00 uur één van zijn reguliere bijeenkomsten. Deze keer is de bijeenkomst bij Heyday op uitnodiging van Jolanda Tichelaar. Heb je interesse in dit expertteam of behoefte aan meer informatie, mail dan naar hans@dewerkplaatsfabriek.nl. Deze bijeenkomst is alleen voor expertteamleden.

Bijeenkomst Expertteam Huisvesten: Energiebeheersing - VERVALLEN

Op 21 november vindt een bijeenkomst van het Expertteam Huisvesten plaats met het thema 'energiebeheersing'. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

FMN Connect XL Bits don’t bite - FM en technologie: een achtbaan-ervaring?

Op volle snelheid duiken we nieuwe tijden in: leuk, en razend spannend. En we kunnen alleen nog maar vooruit! Zo staan we als FM'er nogal eens twijfelend tegenover nieuwe technologie: het is onbekend, wat gaat het ons brengen? Tijdens FMN Connect XL op 27 november a.s. nemen we je mee in een aantal van de meest relevante technologieën, belicht vanuit verschillende invalshoeken.

FMN najaars-ALV

Reserveer vast in je agenda! Op 27 november a.s. vindt de Algemene najaars- Leden Vergadering (ALV) plaats. De Algemene Ledenvergadering (ALV) is voorafgaand aan het congres FMN Connect XL. De ALV is alleen toegankelijk voor leden van FMN. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

Uitreiking FMN Student Awards 2019

Reserveer vast in je agenda! Op 27 november a.s. vindt de Uitreiking FMN Student Awards 2019 plaats. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

Community M&O: Bedrijfsbezoek

Reserveer vast in je agenda! Op 3 december 2019 organiseert de Community M&O een bedrijfsbezoek. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden volgen binnenkort.

| De Kromhouthal

World Workplace Europe 2020

World Workplace Europe keert terug naar Amsterdam! Na de succesvolle editie van ‘World Workplace Europe meets Facility for Future’ organiseert FMN samen met IFMA op 18, 19 en 20 maart 2020 opnieuw World Workplace Europe in de Kromhouthal in Amsterdam.

Eerdere bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.