FMN Community Oost Nederland

Kom meer te weten over smart buildings en duurzame bouw. Op 18 oktober organiseert FMN Community Oost-Nederland een evenement over Smart Buildings & Duurzaamheid. De community nodigt je daarvoor graag uit bij BINX Smartility, een ondernemer in utiliteitsbouw.

BINX_witte_achtergrond

Programma

Na de opening van het evenement zullen er groepen worden gemaakt om tussen de verschillende onderdelen van het programma te circuleren. Op het evenement zal Bram Schats, developer Smartility bij BINX, meer vertellen over de slimme utiliteitsbouw en de werkzaamheden van BINX. Daarnaast zal er een gastspreker zijn die meer vertelt over duurzaamheid. Als laatste zal Heleen Lodeweeg-Voerman, transitie- en verbetercoach bij BINX, een uitdagende workshop verzorgen.

Het programma ziet er als volgt uit:
Ontvangst met koffie/thee: 15:30 – 16:00
Opening FMN Community Oost:  16:00 – 16:15    
Inhoudelijk programma:  16:15 – 17:30
Netwerkborrel:  17:30

Binx

BINX is als ondernemer in utiliteitsbouw een unieke in zijn soort. Bij BINX zijn twee schakels samengevoegd; bouw én installatie en is hiermee het eerste bedrijf in Nederland die utiliteitsbouw op deze manier aanpakt. De opdrachtgever heeft nog maar één aanspreekpunt en dat is BINX. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de technische uitwerking, de realisatie en voor beheer & onderhoud. Actuele projecten van BINX zijn de LocHal in Tilburg, het Udens college te Uden en het nieuwe VMBO-gebouw van het Zone College.

Aanmelden

Graag heten we je op 18 oktober welkom op deze mooie locatie.
Aanmelden voor het evenement is zowel mogelijk voor FMN-leden, als voor niet FMN-leden. Niet FMN-leden vragen we om vriend te worden van onze FMN Community Oost.

Datum en tijdstip:
2018-10-18T16:00:00 2018-10-18T17:30:00
Locatie:
Binx Smartility
Adres:
Bolwerk 2
7141 JM Groenlo
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda