FMN Inspiratiesessie: 'Business Spiritualiteit'

Hoe combineer je een corporatieve deskundigheid met corporatieve spiritualiteit? Business Spiritualiteit gaat om goed zakendoen, met een deskundige aanpak vanuit een sterke bezieling en een goede samenwerking op basis van idealen.
Business Spiritualiteit is succesvol door deskundigheid vanuit bezieling. Maar nooit religieus, esoterisch of zweverig. Het is realistisch en tegelijk idealistisch.
Succesvolle ondernemingen beschikken zowel over corporatieve deskundigheid als over corporatieve spiritualiteit. Of noem het teamgeest, voor een eerste herkenning.

Paul de Blot


Paul de Blot

Paul de Blot is in 1924 geboren en opgegroeid in Indonesië. Na vijf jaar concentratiekamp werkte hij als chemisch technoloog voor de opbouw van de industrie in West Java. In 1948 werd hij Jezuiet en werd voorbereid om aan de opbouw van Hiroshima te werken. 

Door de politieke omstandigheden kwam hij in Indonesië in het universitair onderwijs voor filosofie en ecologische technologie. Daar werkte hij ook voor de slachtoffers van de mislukte communistische Coupe van 1965. In 1979 kwam hij op de Business Universiteit Nyenrode, waar hij in 2006 hoogleraar werd in Business Spiritualiteit.

Hij studeerde in Indonesië, Duitsland en Nederland filosofie, theologie, fysica, psychologie, spiritualiteit en Indonesische staatsleer en politiek. Op Nyenrode promoveerde hij op de thesis “Vernieuwing van organisaties in een chaotische omgeving door vernieuwing van de mens”.

FMN leden betalen voor de Nive bijeenkomsten €95,-.
FMN leden die zich inschrijven voor deze bijeenkomst ontvangen een week voor aanvang een bevestiging van het Nive.

Datum en tijdstip:
2018-03-06T15:00:00 2018-03-06T18:00:00
Locatie:
Miele Experience Center
Adres:
De Limiet 2
4131 NR Vianen
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda