FMN Masterclass: 'Coalitievorming binnen het FM domein’

Je bent (eind)verantwoordelijk voor Facility Management binnen je organisatie. Van jou wordt verwacht dat je je processen laat aansluiten bij het primaire proces, efficiënt omgaat met beschikbare (financiële) middelen en een dienstverlening levert die klantvriendelijk en op en top geregeld is. Daarboven wordt van je verwacht dat je innoveert.
Je verwacht, al of niet vanuit een regieorganisatie, van jouw leveranciers dat zij meegaan in deze dynamiek en met jou en met elkaar samenwerken. Hoe kun je als opdrachtgever ervoor zorgen dat jij en jouw leveranciers samenwerken en de optimale omgeving creëren voor de organisatie en de gebruikers?

Dit alles kan alleen als de samenwerking met alle betrokken partijen goed is georganiseerd en als zodanig verloopt. Kortom, als de samenwerking werkt zoals die is bedoeld!

FMN organiseert speciaal voor jou als opdrachtgever in het facilitaire proces een unieke reeks van twee middag/avond bijeenkomsten met diner, waar inzichten over het creëren van optimale samenwerking in het FM domein centraal staan.

‘Integrale facilitaire dienstverlening betekent intensief samenwerken met meerdere partijen, zowel intern als extern. Het verbinden van elkaars belangen aan een hoger doel kan alleen succesvol plaatsvinden als er een adequate en voorspelbare structuur van werken is’.
Wij delen met elkaar inzichten om samenwerken te laten slagen zoals het is bedoeld. Je leert van je collega-opdrachtgevers en van experts op het gebied van samenwerken. Vanuit welk idee werk je samen en wat en hoe doe je dat dan samen? Of met andere woorden: hoe organiseer je betekenisvolle samenwerking in de context van FM vanuit je rol als opdrachtgever?

Bijeenkomst 1
14 februari 2018
Locatie Landgoed de Horst in Driebergen
Van 14:00 uur tot 20:00 uur incl. diner
Bijeenkomst 2
21 februari 2018
Locatie High Tech Campus Eindhoven
Van 14:00 tot 19:00 uur incl. diner
Download hier de brochure

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 895,00 (exclusief btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief verzorging gedurende de masterclass en het trainingsmateriaal.
FMN-leden krijgen 10% korting.

Datum en tijdstip:
Woensdag 14 februari 2018 & woensdag 21 februari 2018

Locatie:

Twee locaties namelijk Landgoed De Horst op 14 februari en High Tech Campus Eindhoven 21 februari.

Datum en tijdstip:
2018-02-14T14:00:00 2018-02-14T20:00:00
Locatie:
Landgoed De Horst
Adres:
De Horst 1
3971 KR Driebergen
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda