FM: Het Vak, De Kanteling en De Toekomst

Kanteling van FM-vak naar FM-markt
De inzet van technologie en een wend- en weerbaar FM domineren de komende jaren de facilitaire agenda. Maatschappelijk, commercieel en technologisch kantelen de verdienmodellen van vakkennis naar marktkennis. Opdrachtgevers en eindgebruikers van FM verwachten een visie op gezondheid, circulariteit en informatie op de werkplek.

FM cursus.JPG


De opzet van de FM opleiding is radicaal anders en disruptief

Wij willen dat u onderdeel kunt zijn van ‘De Kanteling’ die op dit moment plaatsvindt in de markt. We willen u uit uw vakmatige comfortzone trekken en kennis laten maken met ‘de andere vraag’ van interne en externe opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. Deze opleiding is niet te kaderen als strategisch of operationeel, maar beantwoordt aan alle behoeften. Net als FM zelf.

Uw docenten en onderwerpen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit in plaats van kwantiteit. Circulariteit, technologie, de gezondheid van de mens, BIM en de Bouw krijgen een steeds grotere invloed op FM. Daarom is in het programma kennis verwerkt die deze transformatie adresseert.

Tip: klik hier voor de brochure (pdf) voor een compleet overzicht!
 
De Reis
De opleiding is georganiseerd in de vorm van een Reis. Met een Incheck, Pitstop en Aankomst. Onderweg passeert u inspirerende attracties en beleeft u onvergetelijke leerervaringen. Het mondeling examen wordt gezien als een Reisverslag. Afgenomen door onafhankelijke - en door de markt als experts betitelde - ervaringsdeskundigen. SBO is het Reisbureau en levert de Reisleider. U ervaart een leerproces dat stap voor stap meer aansluit bij de persoonlijke leerwensen en behoeften van ‘Het Thuisfront’, de organisatie die de Reis heeft geboekt.

Waarom u de opleiding moet volgen
Tijdens de Reis ontvangt u een enorm pakket aan boeken, rapporten, magazines, normen en andere (onderzoeks-)publicaties. Alle docenten zijn met name geselecteerd op hun intrinsieke waarde in plaats van hun commerciële waarde voor de Reisorganisatie. Kwaliteit en integriteit van de gepresenteerde kennis en informatie staan voorop. Evenals van u visie en strategisch inzicht gevraagd wordt, vragen wij dat ook van de docenten. Geen middle-of-the-road PowerPoints dus, maar gepassioneerde gesprekken over de essentie en toekomst van het FM Vak en de FM Markt. Uw docenten helpen u groeien. Uw collega deelnemers houden u scherp. Elke dag wordt afgrond met de vraag ‘Wat hebben wij vandaag geleerd?’

Bekijk het programma:
De volgende thema's staan centraal:
-Facility Management: Het Vak, De Kanteling en De Toekomst
-De Gebouwde Omgeving
-De Werkplek
-De Visie en strategie voor je organisatie
-De Technologie
-Modellen en concepten

Data:
12 en 26 april, 17 en 31 mei, 14 en 28 juni, 6 en 20 september 2018.

Meer informatie, klik hier.
Aanmelden, klik hier.

Datum en tijdstip:
2018-04-12T00:00:00 2018-09-20T00:00:00
Locatie:
Regardz La Vie
Adres:
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht
Aanmeldperiode:

< terug naar de agenda