Bruinsma

Bruinsma brengt mens en natuur weer dichter bij elkaar.

Bruinsma-logo

Gezond groen

Mensen die werken in een gezonde en comfortabele werkomgeving presteren beter en zijn minder vaak ziek. Uit vele onderzoeken is gebleken dat een mens zich beter voelt in een omgeving waar elementen uit de natuur aanwezig zijn. Levend groen kan zorgen voor geluiddemping, verhoging van luchtvochtigheid en een sfeervolle uitstraling.

Maatwerk projectbeplanting

Bruinsma bestaat bijna 60 jaar. Dit familiebedrijf zorgt ervoor dat uw werkomgeving groener, gezonder en daardoor aangenamer wordt. Dit doen wij door het leveren en onderhouden van projectbeplanting. Hierbij kunt u o.a denken aan plantenbakken, tropische beplantingen, plantenwanden en florale decoratiematerialen. Het onderhouden van groen op grote hoogte is één van onze specialisaties. Omdat iedere plant andere eisen stelt aan zijn omgeving qua licht en temperatuur, is het laten maken van een groenvoorstel op maat voor uw project belangrijk. Zo weet u zeker dat uw planten in de juiste conditie blijven.

Verhuur kerstdecoraties

In de kerstperiode nemen wij u vervolgens graag de zorg voor een sfeervolle kerstdecoratie uit handen. Vanaf de huur van een versierde kerstboom tot aan complete winterlandschappen. Hierbij volgen wij de nieuwste trends op de voet.

Kom langs in onze showroom voor een nadere kennismaking. Ieder jaar treft u hier, de gehele maand oktober, tevens een uitgebreide kerstshow aan.

Een Bruinsmaklant, moet meer dan tevreden zijn. Dat is ons uitgangspunt.

 

Contactgegevens

Bezoek- en postadres: Noorddammerweg 1ais, 1424 NV, De Kwakel

Telefoonnummer: 0297-325709

Emailadres: info@bruinsmanatuurlijk.nl

Website: www.bruinsmanatuurlijk.nl

 

Meer artikelen van Bruinsma