FMN Podcast banner 2002x605

FMN LANCEERT EIGEN PODCASTKANAAL

Mis niets van FMN Podcast! We praten met betrokken deskundigen over mensen, gebouwen, werkomgevingen, dienstverlening, hospitality, duurzaamheid, technologie en innovatie. Kortom: alles waarover jij als (aankomend) FM-professional meer wilt horen.

FMN Coronavirus - banner 2002x605

DE IMPACT VAN HET CORONAVIRUS OP FACILITY MANAGEMENT

Er is veel te lezen, zien en horen over het coronavirus. FMN probeert om de relevante informatie voor het FM-vakgebied te verzamelen. Daarnaast levert FMN als vakvereniging zelf een bijdrage aan het denken en doen over de impact van het coronavirus op ons vakgebied en dagelijks werk. 

Dia 5 - FMN25 2002x605

FMN YOUNG

FMN Young brengt studenten en young professionals samen door iedere twee maanden een activiteit te organiseren. Op alle mogelijke manieren is FMN Young het platform om jou te enthousiasmeren voor de veelzijdigheid van het vakgebied!

Dia 2 - FMN25 2002x605

WORD VANDAAG NOG LID VAN FMN!

Draag bij aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied, groei verder in jouw professionele rol en
vergroot de invloed van het facilitaire netwerk.

FMN Connect XL 'Bits don’t bite' - FM en technologie: een achtbaan-ervaring?

Tijdens FMN Connect XL op 27 november jl. namen we onze bezoekers mee in een aantal van de meest relevante technologieën, belicht vanuit verschillende invalshoeken en met een kritische blik.

Sprekers 

Diverse sprekers stonden op het podium in de Mauritskazerne in Ede, waaronder Prof. dr. Bob de Wit, (Nyenrode Business Universiteit en Center for Strategy), Mark Meerbeek (Microsoft, nu Ditox) en Olaf van der Veen (Zero Foodwaste). Onze expertteamleden Harm van den Boogaard (Rijksoverheid) en Jan Fokke Post (Planon) spraken namens FMN over de introductie van onze eigen FM Hypecycle*. Klik hier voor het overzicht van alle sprekers. 

ALV en FMN Student Awards

Tijdens het congres zijn de winnaars van de FMN Student Awards bekendgemaakt. Zij werden aan de hand van het oordeel van de vakjury en het publiek van FMN Connect XL bepaald. Voorafgaand aan FMN Connect XL vond de algemene ledenvergadering van FMN plaats. In deze vergadering werden drie nieuwe bestuursleden gekozen.

Foto's en aftermovie

Gedurende de dag is volop gefilmd en gefotografeerd. Alle foto's van deze dag kan je hier bekijken, de aftermovie bekijk je hier.