AGENDA

Inspiratiesessie 'Help, mijn organisatie gaat klussen!'

Je kent het programma ‘help mijn man is klusser’ vast wel. Het programma waarbij een gezin ten einde raad is, omdat pa heel enthousiast begon met klussen, maar eigenlijk geen plan had. Als hij dan uiteindelijk vastloopt, laat hij het project links liggen en zit het gezin jaren in de rommel. Herken je dit in jouw organisatie? Je wilt eigenlijk het kantoor (her)inrichten, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Een doordacht plan blijkt van groot belang, iets om op terug te vallen. Maar waar moet je allemaal aan denken bij zo’n project?

Partnerwebinar Planon

FMN-partner Planon organiseert een gratis webinar voor geïnteresseerden die meer willen weten over ‘de werkplek van de toekomst’.

| CSU

Bedrijfsbezoek Hospitality Community aan CSU

De FMN Hospitality Community brengt op 3 maart 2017 een bedrijfsbezoek aan het regiokantoor van CSU in Barendrecht. CSU deelt graag haar onderscheidend vermogen van hospitality op de werkvloer. Steeds vaker werft deze partner in schoonmaak een opdrachtgever waarbij niet de financiën de keuze hebben bepaald, maar de rol als partner in het primaire proces.

| Jaarbeurs

Zorgtotaal

Zorgtotaal staat voor drie inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

| ZorgTotaal, Jaarbeurs Utrecht

FMN Mini-congres 'Van regels naar relaties' – radicale vernieuwing in de zorg

Wat gebeurt er als je regels en systemen loslaat en kijkt vanuit de relatie tussen mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en alle zorgverleners? Kun je daarmee de zorg meer op de persoonlijke maat afstemmen? Welke rol kan technologie en techniek hierin spelen en betekent dit dat zorgorganisaties veranderen in een groot ‘facilitair bedrijf’? Aan de hand van een vijftal praktijkcases kijken we vanuit de perspectieven van cliënt/patiënt, zorg en facilitair naar wat er gebeurt als je de regels loslaat en de relatie voorop stelt.

| Landgoed de Horst

FMN Praktijkopleiding ‘Integraal samenwerken in beheer en onderhoud'

Hoe kan het beheer en onderhoud van vastgoed meerjarig en integraal worden uitbesteed? Welke contract- en samenwerkingsvormen kunnen daarbij worden ingezet? Hoe kun je de ketensamenwerking zo organiseren dat de integraliteit in de samenwerking wordt geborgd? Wat betekent dat voor de rol van de opdrachtgevers en de leveranciers?

| St@art

CFP Innovatiedag

CFP organiseert op donderdag 30 maart 2017 in de St@art in Apeldoorn weer een innovatiedag. Hierbij worden de partners en klanten uitgenodigd om met elkaar in gesprek te komen en innovatieve ideeën uit te wisselen. Deze bijeenkomst bestaat uit een middagprogramma waarbij de dresscode casual is. Deelname is gratis. Voor elke innovatiedag worden andere bedrijven uitgenodigd om te komen pitchen, waardoor deelnemers elke keer weer verrast worden met vernieuwende ideeën.

| Kasteel Kerckebosch

FMN Masterclass - Grip op samenwerken

FMN organiseert speciaal voor jou als opdrachtgever in het facilitaire proces een unieke reeks van twee middag-/avondbijeenkomsten met diner, waar inzichten over het creëren van optimale samenwerking in het FM-domein centraal staan.  

| Thales

Bedrijfsbezoek Thales - FMN Community Oost-Nederland

Op donderdagmiddag 6 april brengt FMN Community Oost-Nederland een bedrijfsbezoek aan Thales in Hengelo. Thema: innovatie/huisvesting. Meer informatie volgt.

MEET-middag FMN Community Hospitality

Meer informatie volgt

| RAI Amsterdam

Building Holland 2017

Building Holland is hét driedaagse innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector. Naar verwachting komen ruim 12.000 bezoekers en 150 partners samen en ontmoeten elkaar om kennis te delen, te netwerken en zaken te doen. Building Holland vindt plaats van 11 t/m 13 april 2017 in de RAI Amsterdam.

| RAI Amsterdam

Green Buildings Congres

| Teatro Goya

European Facility Management Conference (EFMC)

De European Facility Management Conference (EFMC) is de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor FM-managers uit Europa en daarbuiten. De EFMC vindt van 25 tot en met 27 april 2017 plaats in het Teatro Goya in Madrid, Spanje.

| Villa Fonti

Vierdaagse Expert Tour - 'Huisvesten' naar Oost-Italie

Vanuit de Expertgroep Vastgoed van de Toekomst is het initiatief opgekomen iets speciaals te doen in het kader van Ontmoeten, Kennis en Toekomst.

| Muiden

CFP Facility Open 2017

De 13e editie van de CFP Facility Open belooft weer een leuke zeildag te worden. Sta jij dit jaar ook aan de startlijn met je eigen team?

FMN Studiereis Dubai & Abu Dhabi 2017

Ga jij dit najaar met FMN mee naar Dubai & Abu Dhabi? Het enthousiasme van de deelnemers van vorig jaar heeft FMN doen besluiten om ook dit jaar bij voldoende belangstelling weer een studiereis naar Dubai te organiseren.